Theorie

Bereid je goed voor op je theorie-examen

Theoriekennis is de basis van je rijopleiding. Met de juiste kennis schat je gevaarlijke situaties goed in. Je kunt de betekenis van verkeersborden dromen. Je weet wanneer je voorrang hebt of moet geven. En je kent de veiligheidseisen van de auto, de bestuurder en de inzittenden op je duimpje. Tip: hoe eerder je je theorie haalt, hoe vlotter de praktijkopleiding verloopt. Als je geen theoriecertificaat op zak hebt, mag je geen rijexamen doen.

Online oefenen met Theorie Online

Je zelf voorbereiden op het theorie-examen is leuk én leerzaam met Theorie Online van Smit Rijschoolservice Deze beproefde online cursus bevat een complete theorieopleiding. Je verrijkt je kennis met een digitaal theorieboek, inclusief verkeersbordenbijlage. Je bekijkt lesfilms over gevaarherkenning. En je toetst je kennis met deeltoetsen en maar liefst 50 theorie-examens. Uiteraard krijg je ook instructiefilms voor de praktijklessen te zien.

Interesse? Log in bij 3DTheorie Online.

Les je (nog) niet bij ons dan kun je toch hier je online theoriecursus aanschaffen. Deze kun je ook gebruiken als je besluit om bij ons de klassikale theoriecursus te volgen. Je krijgt dan uiteraard een korting op prijs van de klassikale theorie cursus. Vraag bij ons naar de voorwaarden.  Koop hier je theoriepakket.

Volg Theoriecursus op locatie

Vind je het prettig om tekst en uitleg te krijgen bij de theorie? En wil je graag onder begeleiding van Rob Vrancken oefenen met de examenvragen? Geef je dan op voor theoriecursus op locatie. Tijdens 2 avonden en 1 zaterdagochtend bereidt hij je stapsgewijs voor op het theorie-examen. Vanzelfsprekend gebruikt Rob tijdens deze klassikale lessen ook animaties en instructiefilmpjes. Die spreken immers veel meer tot de verbeelding dan theorie alleen.

 De klassikale theoriecursus maakt onderdeel uit van het startpakket

Ben je na veel oefenen goed voorbereid? Online of via de cursus op locatie. Reserveer dan je theorie-examen bij het CBR.