Maak kennis met Rob & Laura

Je rijbewijs halen doe je niet zomaar even. Als je je grondig wilt voorbereiden op je rijexamen, kost het soms bloed, zweet en ook tranen bij tegenslag. Hoe meer lessen je nodig hebt, hoe duurder je rijopleiding is. Voor jouw geld en inzet krijg je als tegenprestatie 30 jaar expertise als rij-instructeur. Honderden cursisten hebben hier hun voordeel mee gedaan.

De ervaring leert dat een ontspannen sfeer in de auto tot betere en snellere resultaten leidt. Rob en Laura maken hier elke rijles werk van. Het is belangrijk dat je je veilig én op je gemak voelt. Zo blijf je gemotiveerd. Ook als het even tegenzit. Als je bijvoorbeeld faalangstig bent of last van stress hebt. Of als je zakt voor je rij-examen.

 

Zelfverzekerd autorijden

Als cursist ben je natuurlijk gefocust op je rijbewijs. Vanzelfsprekend wil je het ‘roze pasje’ zo snel mogelijk op zak hebben. Autorijschool staat je daarbij graag met raad en daad terzijde. Geduld is in het verkeer een schone zaak. In een lesauto kunnen we direct ingrijpen als zich een gevaarlijke situatie voordoet. Als je alleen achter het stuur zit, is dat niet meer mogelijk. Daarom brengen we je naast verkeersinzicht ook de juiste mentaliteit bij. Zo kun je in het drukke verkeer beter vertrouwen op je zelf.

 

 

Wagenpark

Comfortabel rijden is een belangrijke voorwaarde om je zelf op je gemak te voelen tijdens de rijlessen van Rob en Laura. De 2 lesauto’s waarover Autorijschool Vrancken beschikt, voldoen aan die belangrijke richtlijn: een Citroën C3 en een Volvo V40. Vanzelfsprekend worden de auto’s goed onderhouden, gewassen en uitgezogen. In de wintermaanden leggen we winterbanden onder de auto’s. Dat betekent dat je ook onder winterse omstandigheden je zelf veilig kunt voorbereiden op je rij-examen.